+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Pension Rampušák Bewertungen

Hotelbewertung

90%
Perfekt

von 39 Bewertungen

  • Personal

    95%
  • Sauberkeit

    93%
  • Ausstattung

    88%
  • Komfort

    84%
  • Preis-Leistungverhältnis

    92%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Sortieren nach:
Anzeigen:

Josef

Einzelreisender, 21.4.2018

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Marie

Familie mit kleinen Kindern, 25.1.2018

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byli jsme nadšeni jak přístupem personálu, tak i výborným jídlem. Naše děti, i my, se do penzionu rádi vrátíme :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 17.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Majitelé super i personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Viera

Einzelreisender, 24.11.2017

Karlovy Vary Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Vstřícnost personálu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Lukáš

Einzelreisender, 30.9.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Velice vstřícný přístup ochotného personálu, pokoj nevelký, ale útulný, výborně vybavená koupelna. V hotelové restauraci velmi dobře vaří.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Radomíra

Familie mit älteren Kindern, 11.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Líbilo se mi vše,personál,ubytování i čistota.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Šeda

Älteres Paar, 19.8.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • atmosféra,způsob vedení hotelu majiteli, poloha hotelu,vstřícnost

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Dagmar Jacyková

Älteres Paar, 19.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Velmi příjemní a milí majitelé a to stejné platí o obsluze. Výborná kuchyně. Jídlo bylo vždy perfektní, velmi chutné a žádné dlouhé čekání.

  • Postel byla velmi tvrdá a velmi stará. Spalo se nám špatně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 14.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Milý a ochotný personál.

  • Snídaně slabší, malý výběr. Na pokoji je dost cítit desinfekce.

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 21.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
56 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Olga

Älteres Paar, 8.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Dana

Älteres Paar, 15.1.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi příjemné prostředí, milý personál, výborná kuchyně. Byli jsme velmi spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 26.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Milé a velmi vstřícné chování majitelů i personálu. Výborná kuchyně, hezké prostředí restaurace i ubytování.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 16.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petr Keltner

Gruppe von Freunden, 28.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 28.3.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 28.2.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana

Familie mit älteren Kindern, 7.2.2016

Hradec Kralove Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Strava skvela, personal ochotny a mily, cisto.

  • Pokoj byl umisten nad vchodem, kde bouchaly dvere. V sobotu rano probihaly nejake udrzovaci prace a uz od cca 5:30 hodin se nedalo spat. Periny nejsou vhodne pro alergiky.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Martina

Familie mit älteren Kindern, 31.1.2016

Nová Hradečná Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Rodinná atmosféra, přívětivý personál. Výborné jídlo.

  • Moc měkká matrace na posteli.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Růžena

Älteres Paar, 13.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše bylo OK a proto jsme dali všude plný počet bodů. Moc se nám zde líbilo i když jsme byli jen na tři dny. Vřele doporučujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.