+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Pension Rampušák Reviews

Hotel ratings

90%
Perfect

by 38 reviews

  • Staff

    95%
  • Cleanliness

    92%
  • Equipment

    88%
  • Comfort

    84%
  • Value for money

    91%
Show reviews written by:
  • other group
Sort by:
Show:

Marie

family with young children, 25.1.2018

Brno Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Byli jsme nadšeni jak přístupem personálu, tak i výborným jídlem. Naše děti, i my, se do penzionu rádi vrátíme :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 17.12.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Majitelé super i personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Viera

single traveler, 24.11.2017

Karlovy Vary Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Vstřícnost personálu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Lukáš

single traveler, 30.9.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Velice vstřícný přístup ochotného personálu, pokoj nevelký, ale útulný, výborně vybavená koupelna. V hotelové restauraci velmi dobře vaří.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Radomíra

family with older children, 11.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Líbilo se mi vše,personál,ubytování i čistota.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Šeda

mature couple, 19.8.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • atmosféra,způsob vedení hotelu majiteli, poloha hotelu,vstřícnost

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Dagmar Jacyková

mature couple, 19.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Velmi příjemní a milí majitelé a to stejné platí o obsluze. Výborná kuchyně. Jídlo bylo vždy perfektní, velmi chutné a žádné dlouhé čekání.

  • Postel byla velmi tvrdá a velmi stará. Spalo se nám špatně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 14.8.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Milý a ochotný personál.

  • Snídaně slabší, malý výběr. Na pokoji je dost cítit desinfekce.

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 21.5.2017

Čeština

  • Overall rating
56 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Olga

mature couple, 8.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Dana

mature couple, 15.1.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Velmi příjemné prostředí, milý personál, výborná kuchyně. Byli jsme velmi spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 26.12.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Milé a velmi vstřícné chování majitelů i personálu. Výborná kuchyně, hezké prostředí restaurace i ubytování.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 16.9.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petr Keltner

group of friends, 28.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 28.3.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 28.2.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana

family with older children, 7.2.2016

Hradec Kralove Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Strava skvela, personal ochotny a mily, cisto.

  • Pokoj byl umisten nad vchodem, kde bouchaly dvere. V sobotu rano probihaly nejake udrzovaci prace a uz od cca 5:30 hodin se nedalo spat. Periny nejsou vhodne pro alergiky.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Martina

family with older children, 31.1.2016

Nová Hradečná Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Rodinná atmosféra, přívětivý personál. Výborné jídlo.

  • Moc měkká matrace na posteli.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Růžena

mature couple, 13.9.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Vše bylo OK a proto jsme dali všude plný počet bodů. Moc se nám zde líbilo i když jsme byli jen na tři dny. Vřele doporučujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martincová Marcela

mature couple, 9.4.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Nádherný relax. Poděkování manželům Pokorným, za vstřícnost, ochotu. Kuchařům za vinikající stravu. Vše na velmi vynikající úrovni. Vřele všem tento pobyt doporučujeme. Jaroslav a Marcela Martincovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.